slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники готують ділянку Синельникове-1 – Запоріжжя-1 до впровадження швидкісного руху 2/8/2012

Придніпровська залізниця продовжує реалізацію державної програми із впровадження в Україні швидкісного руху.

На порядку денному – комплекс робіт на ділянці Синельникове-1 – Запоріжжя-1. До кінця року тут заплановано модернізувати 15, 2 км колії, капітально відремонтувати 2 км, середньому та комплексно-оздоровчому піддати ремонту 77 км колії, замінити на нові 16 комплектів стрілочних переводів. Загальна вартість робіт складе понад 82 млн. гривень.

«Ми з великою відповідальністю ставимось до виконання доручень Президента України щодо модернізації транспортної інфраструктури України, яка покликана підвищити якість життя і мешканців Дніпропетровщини. Кожен пасажир, який користується залізницею у напрямку Криму та Москви, невдовзі відчує високі європейські стандарти комфорту, швидкості та безпеки», – підкреслив начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот.

Працівники служби колії вже виконали на ділянці Синельникове-1 – Запоріжжя-1 ремонтно-колійних робіт більш як на 3 млн. грн., зокрема, піддали середньому ремонту майже 2 км колії, оновили 5 стрілочних переводів.

Для довідки: урочисте відкриття руху міжрегіональних швидкісних поїздів «Skoda» на Придніпровській залізниці відбулось 28 травня 2012 року. Загальна вартість робіт на ділянці прискореного руху Лозова – Павлоград-1 – Синельникове-2 – Дніпропетровськ склала майже 133 млн. грн.

Щодня у сполученні Дніпропетровськ – Донецьк, Дніпропетровськ – Харків та зворотно курсують по 2 швидкісні поїзди, швидкість й зручність яких вже оцінили понад 35 тисяч пасажирів.