slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У відомчих оздоровчих таборах уже відпочили понад 3 тисячі дітей залізничників 6/8/2012

Понад 3 тисячі дітей працівників Придніпровської залізниці з Дніпропетровщини, Запорізької області та АР Крим вже оздоровились та відпочили перед новим навчальним роком у відомчих оздоровчих закладах.

Так, у євпаторійському дитячому закладі оздоровлення імені Юрія Гагаріна побували близько тисячі юних відпочивальників, у феодосійському дитячому таборі «Айвазовський» – 780, у «Соколі» на Арабатській Стрілці – 1100 дітей.

«Діти кожного з наших працівників мають змогу провести літо у гарних, зручних та комфортних закладах відпочинку, набратись сил на свіжому повітрі, нових вражень та емоцій, розширити коло знайомств. Аби дитячий відпочинок був безпечним, юних відпочивальників супроводжують 40 медиків, дозвілля організовують досвідчені вихователі та вожаті», – розповів начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот.

Нагадаємо, що цьогорічний оздоровчий сезон для дітей на Придніпровській залізниці розпочався у другій декаді червня та триватиме до 18 серпня. За цей період у відомчих оздоровчих таборах мають відпочити близько 3,3 тис. юних відпочивальників.

Загалом на підготовку оздоровчих закладів для дітей і дорослих Колективним договором Придніпровської залізниці передбачено 7 млн. грн. (5,5 млн. грн. на проведення ремонтів та 1,5 млн. грн. на придбання необхідного обладнання).