slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Понад 1000 пенсіонерів-залізничників відпочили у відомчих пансіонатах залізниці 14/8/2012

З початку року Придніпровська залізниця у своїх відомчих пансіонатах оздоровила 1026 пенсіонерів-залізничників.

Зокрема, у пансіонаті ім. Ю.Гагаріна (м. Євпаторія) відпочили 260 колишніх залізничників, у «Запоріжжі» та «Прибої» (м. Генічеськ) – 296, у «Феодосії» (м. Феодосія) – 400, у лінійній лікарні села Клубівка Хмельницької області – 70 пенсіонерів магістралі.

«Придніпровська залізниця з особливою увагою ставиться до своїх ветеранів та пенсіонерів, які все життя віддали магістралі. Для них ми організовуємо безкоштовний відпочинок та оздоровлення у відомчих пансіонатах та санаторіях, робимо внески на медичне страхування, передплачуємо відомчу пресу та багато іншого. Теперішні покоління залізничників вдячні їм за безцінний досвід та вагомий внесок у розвиток підприємства, який ми примножуємо», - розповів начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот.

За словами голови ради ветеранів Придніпровської залізниці Валерія Козловського, до кінця року 2012 року ще 330 ветеранів відпочинуть та оздоровляться у пансіонаті ім. Ю.О.Гагаріна (260 чоловік) та у лінійній лікарні с. Клубівка (70 пенсіонерів).

Для довідки: на обліку ради ветеранів Придніпровської залізниці нині перебувають 39 тис. 543 пенсіонери-залізничники у Дніпропетровській, Запорізькій областях та АР Крим.