slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці успішно долають виробничий травматизм 15/8/2012

За 7 місяців поточного року на Придніпровській залізниці, завдяки профілактичним заходам з охорони праці, вдалося більш як на 36% зменшити рівень виробничого травматизму (в порівнянні з аналогічним періодом 2011-го року).

У першому півріччі 2012 року магістраль спрямувала на ці цілі 18,5 млн. грн., що дозволило поліпшити умови праці 2 272 залізничникам.

Спеціалісти залізниці постійно проводять перевірки стану охорони праці на виробничих дільницях та робочих місцях, посилену увагу приділяють організації безпечного виконання робіт, питанням виробничої та трудової дисципліни, застосуванню працівниками засобів індивідуального захисту.

У зв’язку з довготривалою спекотною погодою кожен залізничник, який працював на відкритому повітрі, був забезпечений водою, спецодягом та спецвзуттям, головними уборами. Для таких працівників графік робочого дня переносили на більш ранні години.

Крім того, на підприємстві розроблено довгострокову «Програму приведення санітарно-побутових приміщень структурних підрозділів залізниці у відповідність до вимог нормативно-правових з охорони праці на 2012-2014 роки». На її реалізацію запланували виділити близько 32 млн. грн. З початку поточного року на заходи цієї Програми вже витрачено 780 тис. грн.