slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці вітали бронзову призерку 14/9/2012

Сьогодні, 14 вересня, в актовому залі Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна придніпровські залізничники на чолі з начальником Придніпровської магістралі Олександром Момотом тепло й щиро вітали свою колегу – Ларису Клочкову, виховательку гуртожитку будівельно-монтажного експлуатаційного управління №5, яка у складі паралімпійської волейбольної команди України стала бронзовою призеркою Лондонської паралімпіади-2012.

За мужність і героїзм, цілеспрямованість і волю до життя – такі непересічні слова вписано в подяку, яку молода жінка, що пересувається на милицях, отримала з рук начальника залізниці Олександра Момота.

- Не буде перебільшенням, - зазначив він, - поставити Вас, Ларисо Петрівно, в один ряд із такими легендарними постатями, як, скажімо, Олексій Маресьєв. Адже Ваша сила духу, воля до життя, Ваша мужність і незламність гідні шани й наслідування. Ви – унікальна людина, і ми пишаємось тим, що Ви працюєте поруч із нами, на Придніпровській залізниці.

Унікальні успіхи спортсменки-залізничниці неординарно й ушановано: керівництво Придніпровської залізниці спільно з Дорожньою профспілковою організацією ухвалило рішення встановити Ларисі Клочковій персональну 50% надбавку до заробітної плати, яка має стати ще одним стимулом до подальших перемог мужньої паралімпійки.

Довідка: Для проведення спортивних заходів та організації фізкультурно-масової роботи на Придніпровській залізниці діє Дорожній фізкультурно-спортивний клуб «Локомотив», який має три стадіони, Палац спорту в м. Кривий Ріг з плавальним басейном, п’ять спортивних залів. У спортивних спорудах залізниці працюють 140 секцій та фізкультурно-оздоровчих груп, які постійно відвідують понад 4 тисячі залізничників. Щороку на підприємстві проводиться більш як 350 спортивних заходів – турнірів, змагань, спартакіад, першостей тощо. Для покращення технічного стану відомчих спортивних споруд у 2011 році залізницею витрачено 229 тис. грн.