slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця працевлаштовує людей з обмеженими фізичними можливостями 5/10/2012

Придніпровська залізниця дотримується вимог чинного законодавства щодо працевлаштування людей з обмеженими фізичними можливостями.

Людям з особливими потребами, які звертаються на підприємство за працевлаштуванням, пропонують робочі місця з підходящими з огляду на стан здоров’я умовами й режимом праці, затим направлять на медкомісію для з’ясування, чи можуть претенденти працювати на запропонованих їм ділянках.

Наразі у 132 структурних підрозділах магістралі у Дніпропетровській, Запорізькій областях та АР Крим задіяні 1129 інвалідів.

Крім того, працівників з обмеженими фізичними можливостями сьогодні потребують Дніпропетровська та Криворізька дирекції залізничних перевезень, Сімферопольська дистанція сигналізації та зв’язку, Дніпропетровська та Пологівська дистанції колії, вагонне депо Батуринська та колійна машинна станція №80.

У цих підрозділах готові запропонувати інвалідам посади провідників пасажирських вагонів у парках відстою вагонів, слюсарів з ремонту автомобілів, а також колійних машин та механізмів 4 розряду, сторожів, водіїв автотранспортних засобів та інші.

Оголошення про наявні у структурних підрозділах Придніпровської залізниці вакансії можна знайти у приміських поїздах, відомчій газеті «Придніпровська магістраль», а також на місцевих телеканалах та у пресі. Тим, кого вони зацікавили, слід звертатись у кадрову службу підприємства.